• Sommerprogram 2014

  Nå er den oppdaterte versjonen av sommerprogrammet tilgjengelig. I tillegg kan du inne i bookingsystemet vårt se hvilken timer som er tilgjengelige i denne perioden.


  Sjekk programmet!
 • Glutework

  Vet du hvordan du trener rumpa mest mulig effektivt?
  Er du kanskje en av de mange som har trent setemuskelatur over lang tid, uten å bli vesentlig sterkere og få de resultater du ønsker?

  Vår PT, Linda Borgan setter nå opp et kurs som hjelper deg med akkurat dette!


  Sjekk det ut her!
 • Vi oppgraderer garderobene i svømmehallen

  Vi vil benytte deler av sommeren til å pusse opp garderobene i svømmehallen. Arbeidet vil pågå i ca. tre uker f.o.m. mandag 2. juni. Svømmehallen vil være åpen, men i denne perioden ber vi våre medlemmer bruke andre garderober. Vi beklager ulempene dette måtte medføre. Vi ser fram til å kunne invitere våre medlemmer til nye flotte garderober i slutten av juni.


 • Gratis utetrening for jenter

  NYHET! På tirsdager i juni og juli tilbyr vi gratis PT-trening i gruppe for jenter i området utenfor Spicheren. Tilbudet er både for medlemmer og ikke-medlemmer. Treningene skal være varierte, morsomme, utfordrende og ha innslag av ulike former for styrke og utholdenhetstrening. Treningene vil være tilpasset den enkeltes nivå slik at alle, uansett forutsetning, kan delta. Instruktører er Hilde Bech Nævestad og Nin Festvåg. Første trening er tirsdag 10. juni fra kl.19.00-20.00. Ta med deg en venninne og møt opp. Dette blir gøy og slitsomt:)


 • Timebooking

  NYHET! Ny timebooking på Spicheren. Da er vi i gang med ny oversiktlig timebooking på Spicheren. Link til siden finner du ved å klikke på timebooking & timeplan under banneren. Merk at den gamle timebookingen ikke lenger fungerer.


 • spicheren sommerkort 2014 ny
sia trening logo

Åpningstider

UKE 26-31: mandag og onsdag: 06.00-21.00, tirsdag og torsdag: 09.00-21.00, fredag: 06.00-20.00, lørdag: 10.00-18.00 og søndag: 10.00-20.00

Timebooking & timeplan

Book time eller sjekk timeplanen for å se hvilken timer som er aktuelle i nåværende periode.

Bli medlem

Få tilgang til alle våre treningstilbud og fasiliteter ved å bli medlem i dag.

Kontakt oss

Du kan nå oss på tlf. 40 00 59 95 eller klikk deg videre for mer informasjon.