• NO
  • EN
Bokhandel
Bokhandel
 • Bokarrangement med Anders Johan W. Andersen

  Tirsdag 6.februar, kl.11.30 på Sørbok Kristiansand kommer forfatteren for å presentere boka "Psykisk helsearbeid - en gang til" og snakke i den forbindelse om tema psykisk helse. Psykisk helse blir hyppig referert til i det offentlige rom i Norge, og det synes å være en kollektiv enighet om at psykisk helse er viktig. Ta med lunsjen så sees vi der.


 • Velkommen til Sørbok!

  Sørbok er Sørlandets største fagbokhandel, med utsalg på kampus i Kristiansand og Grimstad. Hovedoppgaven vår er å skaffe studenter alle bøkene de trenger for å lykkes i studiene. Sørbok skal overbevise om at det er best å kjøpe bøker i bokhandel. Her kan alle bla i bøkene, finne det en leter etter eller gjøre helt nye funn. Mellom hyllene har vi hjelpsomme medarbeidere medinnsikt og oversikt. Bøker som vi ikke har inne, skaffer vi raskt.


 • Bok på Campus

  Last ned app-en "Bok på Campus" og få gode tilbud. Blant annet "Bokkortet". Bokkortet gir deg 50% på hver femte bok du kjøper!* Laster du ned app-en BOK PÅ CAMPUS så får du denne og mange andre gode tilbud.


  Last ned

SiA Bokhandel

Vi drifter stolt Sørlandets største fagbokhandel, Sørbok, og gir studentene mulighet for å søke midler til sine kulturprosjekt.

Sørbok Kulturfond

Fondet benyttes til kulturtiltak initiert av studenter og for studenter. Lær hvordan du kan søke.

Nettbokhandel

Vi har gleden av informere våre kunder og studenter om at nettbutikken vår er oppe og går: www.sorbok.no.

Kontakt oss

Vår bokhandel finner du i Kristiansand og Grimstad. Vi hjelper deg med å finne veien hit ved å henvise til riktig buss og kartbeskrivelser med mer.