• NO
  • EN
Helse
 • Timebestilling

  For øyeblikket er det veldig stor pågang når det gjelder timebestillinger. Det vil si at vi ikke kan garantere time før etter 3.april, men fortvil ikke. Vi har fortsatt vår drop-in tjeneste mellom mandag-torsdag kl.14.00-15.00. Vi holder til i bygg 50. Evt. benytt deg av vår chat tjeneste.


  Timebestilling
 • DROP-IN og CHAT

  SiA tilbyr nå chat tjeneste. Denne er tilgjengelig fra mandag til og med torsdag kl.09.00 - 15.00, bortsett fra studentenes ferie og fridager. Chatten blir besvart så fort vi har mulighet enten live chat eller via e-post.Tjenesten er tilgjengelig kun her via SiA Helse sine nettsider. I tillegg har vi drop in fra mandag til og med torsdag fra kl. 14.00 til 15.00. Vi holder til i bygg 50.En av oss vil da være på vakt og vil kunne tilby korte samtaler eller hjelpe dere med annen info dere trenger.


 • Velkommen til SiA Helse

  SiA Helse for studenter er et supplement til den offentlige helsetjeneste. Vi ønsker å bidra til at utgifter til helsetjeneste holdes på et lavt nivå for den enkelte student og på den måten støtte opp under en normal studieprogresjon. SiAs Helse- og sosialtjeneste gir tilbud innen 2 områder: helsekasse og psykolog/psykososial helsetjeneste. Vi har flyttet fra våre kontorer i Gimlemoen 46 til bygg 50 (bygget nærmest Gimle 3).


SiA Helse

Vi hjelper studentene å leve bedre lengre ved å være "Mindfull," og ikke "Mind full."

Ressurssenteret

Trenger du hjelp i studiehverdagen? Da kan du kontakte oss.

Helsekasse

Vi hjelper deg med økonomisk støtte for ekstraordinære utgifter til helse og tannlege.

Kontakt oss

Du finner oss i Kristiansand og Grimstad. Vi hjelper deg med å finne veien hit ved å henvise til riktig buss og kartbeskrivelser med mer.

Kurs & arrangementer

Tjenester & samarbeidspartnere

I videoklippet til venstre forteller lederen av SiA Helse, Eli Stålesen, hva og hvordan vi kan hjelpe deg med. Ta en kikk da vel.