• NO
  • EN
Helse
 • SiA Chat

  SiA tilbyr nå chat tjeneste. Denne er tilgjengelig fra mandag til og med torsdag kl.09.00 - 15.00, bortsett fra studentenes ferie og fridager. Chatten blir besvart så fort vi har mulighet enten live chat eller via e-post.Tjenesten er tilgjengelig kun her via SiA Helse sine nettsider.


 • Timebestilling

  I tillegg til timebestilling tilbyr vi drop in samtaler fra mandag til og med torsdag fra kl. 14.00 til 15.00. Vi holder til i bygg 50.


  Timebestilling
 • Velkommen til SiA Helse

  SiA Helse for studenter er et supplement til den offentlige helsetjeneste. Vi ønsker å bidra til at utgifter til helsetjeneste holdes på et lavt nivå for den enkelte student og på den måten støtte opp under en normal studieprogresjon. SiAs Helse- og sosialtjeneste gir tilbud innen 2 områder: helsekasse og psykolog/psykososial helsetjeneste. Vi har flyttet fra våre kontorer i Gimlemoen 46 til bygg 50 (bygget nærmest Gimle 3).


Har du deltatt på studiestrategikurset? Evaluér det her!

SiA Helse

Vi hjelper studentene å leve bedre lengre ved å være "Mindfull," og ikke "Mind full."

Ressurssenteret

Trenger du hjelp i studiehverdagen? Da kan du kontakte oss.

Helsekasse

Vi hjelper deg med økonomisk støtte for ekstraordinære utgifter til helse og tannlege.

Kontakt oss

Du finner oss i Kristiansand og Grimstad. Vi hjelper deg med å finne veien hit ved å henvise til riktig buss og kartbeskrivelser med mer.

Kurs & arrangementer

Tjenester & samarbeidspartnere

I videoklippet til venstre forteller lederen av SiA Helse, Eli Stålesen, hva og hvordan vi kan hjelpe deg med. Ta en kikk da vel.