Her er vinneren av årets kompispris

Ida Kjølsø ble vinner av kompisprisen 2021

Tirsdag markerte SiA Helse verdensdagen for psykisk helse og i den anledning ble årets kompispris delt ut. I år har det vært uvanlig mange nominerte til prisen men valget falt på Ida Kjølsø. Vi gratulerer! 

Nominasjonen:

Vennene mine og jeg så utlysningen til å nominere noen til kompisprisen og tenkte automatisk på vår venninne som passer rett inn i den beskrivelsen. Vi vil gjerne nominere vår venninne Ida Kjølsø fordi hun er med på å gjøre det lille ekstra i hverdagen til menneskene rundt seg. Hun møter alltid nye mennesker med et åpent sinn og har verdens mest smittende smil.  

Ida er tøff og smart og er ikke redd for å si ifra hvis noe oppleves urettferdig. Hun er en stor støttespiller til de rundt seg, både venner, bekjente, eller andre folk i for eksempel vrimlehallen. Ida er veldig var på stemninger, og gjør alltid sitt beste for at alle skal føle seg vel og ivaretatt. Hun er en person som går bort til folk etter seminarer for å fortelle hvor bra jobb de gjorde, eller skrive søte motivasjonsbrev til venner som gruer seg til en fremføring. Ida forteller kantinedamene hvor god kaffen de har lagd er og er der alltid for venner som trenger å prate.  

Vi mener at Ida er perfekte personen til å vinne dette årets kompispris, fordi hun er med på å skape et mer inkluderende og trygt miljø for hennes medstudenter. 

Hør fra vinneren i videoen under