Smittevern på Bluebox

På Bluebox følger vi et strengt opplegg for smittevern. Dette gjør at det er trygt og sikkert å være gjest hos oss!

Som gjest er det noen tiltak som vi ber deg forholde deg til: Først og fremst, hold deg hjemme om du ikke er helt i form eller syk. Vask hendene grundig og ofte. Og overhold reglene vi har slik at studenthuset vårt kan være den sosiale møteplassen vi alle trenger i en uvanlig tid.

Som gjest eller frivillig på Bluebox skal du vite at alle på Bluebox gjør det som kreves for at du skal ha et trygt og trivelig opphold hos oss.

Som gjest ber vi deg om å bli hjemme om du ikke føler deg bra, befinner deg i risikogruppen, eller nylig har vært på reise til steder med høy smittefare. Tenk på folk rundt deg og hold avstand til andre. Vask hendene så ofte som mulig. Sist men ikke minst: ta vare på hverandre.

Fra Bluebox sin side har vi gjort noen tydelige grep:

- Vi ber deg registrere deg når du kommer til oss, for eventuell smittesporing.

- Du blir henvist til et bord av en våre frivillige - et bord der du sitter 1 meter unna sidepersonen din.

- Du bestiller og betaler ved bordet du sitter ved, så kommer vi med det du har kjøpt til bordet.

I august og september kommer det til stå et stort telt utenfor Bluebox, slik at det blir god plass til så mange som myndighetene tillater på arrangement. I hele høst vil kapasiteten vår være betydelig lavere enn normalt, så det er lurt å skaffe seg billett til arrangementene våre god tid i forveien. Vi kommer også til stenge huset tidligere enn vi normalt gjør på natta.

Billetter får du her

Dette er dugnaden i praksis - vi står på for at du likevel skal velge å benytte deg av dette tilbudet, både som frivillig og som gjest.

Velkommen til oss!

SiA Helse har laget noen tips og råd til deg som er i karantene eller isolasjon.