Bli medlem!

Bluebox har alltid bruk for flere medlemmer!

Driftsgruppen på Bluebox organiserer driften på huset, og den driften er basert på frivillig innsats fra deg og vennene dine! Vi trenger deg og din arbeidskraft, og i retur får du goder, sosialt nettverk og jobberfaring. Det er studenter som sørger for at Bluebox åpner dørene hver dag, og vi håper på å se akkurat deg hos oss!

Bluebox kan være så mye mer enn bare torsdagsquiz og sted du er på konsert i ny og ne. For mange er Bluebox stedet der man treffer venner og bekjente, der man møter studenter fra andre studieretninger, der man kan utfolde seg og prøve seg som arrangør av alt fra spillkveld, konserter, standup og mye mer.

Her er alle velkomne, og Bluebox kan garantere deg noe å gjøre uansett hvor mye eller lite du kan engasjere deg. Vi krever ingen forhåndskunnskap - du får all opplæring du trenger her. Kanskje du vil prøve deg bak baren? Eller som festarrangør? Eller som lystekniker på konsert? Kanskje du tenker at det å sørge for at artistene våre har det fint mens de er her er noe du kan like? Eller kanskje du vil kjenne på hvordan det er å ha faktisk personalansvar? Kanskje du har noen ville markedsføringsideer?

For å være medlem på Bluebox må du jobbe 5 ganger ila. et semester, ca. 1 gang i måneden. Du kan du bidra med mange ulike aktiviteter som bardrift, markedsføring og PR, teknisk eller crew.

Meld deg som medlem her!

 

Markedsføring & PR

I markedsføringsgruppa trenger vi deg som er glad i å formidle, og vil brenne for at flest mulig får vite om alt det spennende som skjer på huset vårt.
Du vil jobbe tett med PR-ansvarlig Mats Edvin Aarø og resten av markedsføringsgruppa. Vi er sammen ansvarlig for å rekruttere nye medlemmer, utforme markedsføringsmateriell (plakater, flyers, foto og video), distribuere markedsmateriell, håndtere sosiale medier, stå på stand og mye mer! Vi synes alltid det er gøy med morsomme stunt, så kom med dine ideer!

 

Bar

I baren er det deg som til daglig vil ha tettest kontakt med våre gjester. En jobb i baren byr på mange utfordringer og mye moro! Dette er en sosial og morsom jobb. Erfaring med kasse og kunnskap om vareutvalg ses på som positivt, men er ikke et krav. De som blir valgt ut til disse stillingene vil både jobbe i baren i selve konsertlokalet og i Lillekroa som er vår cafe/bar.

Crew

Du liker å tilrettelegge, og har gjerne god ordenssans. Crewet er vårt arrangementsteam, og her er det mange ulike oppgaver som skal løses. Det kan hende du synes det er gøy å rigge opp og ned, sjekke billetter, jobbe som artistkontakt eller andre praktiske oppgaver ved et arrangement. Eller vil du lære mer om hvordan arrangere og planlegge et stort arrangement?

Teknisk

Liker du å fikle med gadgets, eller er du spesielt interessert i det tekniske, lyd og lys? Vi søker deg som elsker å nerde på teknisk utstyr og er opptatt av å lage en best mulig opplevelse for artister, publikum og andre arrangører som skal inn på huset. Bluebox har et lyd- og lysanlegg som er helt i toppen av bransjestandard for studenthus, og er mer enn nok for å få selv den mest uinteresserte personen til å hoppe i taket!

 

Du som medlem blir med i en familie du sjeldent kommer til å glemme, og vi vil veldig gjerne ha deg med på laget! Hva venter du på?

Meld deg som medlem her