Om Bluebox

Velkommen til studentenes storstue i Grimstad! Bluebox er drevet av studenter, for studenter. Her arrangeres konserter, standup, live podcaster, fester, sosiale samlinger, quizkvelder og mye mer.

Bluebox har et bredt tilbud gjennom semesteret. Vi arrangerer konserter, stand up, live podcaster, fester, sosiale samlinger, Bluebox Quiz og mye mer. Ofte i samarbeid med linjeforeninger, studentorganisasjoner og studentakiviteter.

Huset driftes av studentene som organiserer alle medlemmene komitéer med hver sine ansvarsområder. Her er det lav terskel for å engasjere seg og få venner på tvers av studieretningene i Grimstad.

Bluebox åpnet dørene i august 2010, og har i 10 år vært fast stoppested for de største norske artistene på turne. Følg med på programmet for dette semesteret, og ikke minst: Engasjer deg på huset!

Bluebox har 2 publikumslokaler, lillekroa og storsalen.

  • Lillekroa har 48 sitteplasser.
  • Storsalen har plass til 700 stående og 350 sittende publikummere. Lokalet er fleksibelt og kan tilpasses forskjellige type arrangement. 


Bluebox er først og fremst studentenes eget kulturhus i Grimstad. For studentorganisasjoner, linjeforeninger, studentaktiviteter og utdanningsinstitusjoner tilknyttet SiA er det gratis å leie på Bluebox. Ved siden av dette er Bluebox byens beste konsertscene, og egner seg også godt for andre type arrangementer som stand up, live podcast, dans, bedriftssamlinger og mye mer.

Har du spørsmål om utleie av Bluebox? Ta kontakt på arrangement@grimstadstudentsamfunn.no

Teknisk informasjon for Storsalen kan lastes ned her.

Hvis ikke annet er oppgitt på arrangementet er det 18 års aldersgrense på Bluebox. Sjekk alltid i forkant hvilke aldersgrense som gjelder for det arrangementet du ønsker å gå på.

Vergeordning:

På enkelte arrangementer tilbyr vi vergeordning slik at du som er under 18 år også vil ha mulighet til å oppleve gode kulturopplevelser. Vergen må være fylt 23 år, være edru under hele sitt opphold på Bluebox og kan ikke være verge for flere enn 2 personer og den under 18 år kan ikke være yngre enn 14 år. Det er et begrenset antall som kan komme inn på vergeordningen, og det er ikke alle arrangementer som er en del av dette. 

Vergeskjema kan lastes ned  her.


Ta kontakt med Leder@bluebox.no senest 24 timer før det aktuelle arrangementet.

Grimstad Studentsamfunn består av frivillige studenter ved UiA og er selve kjernen i Studenthusert Bluebox.

Studenthusets arrangementer og konserter planlegges og gjennomføres av Grimstad Studentsamfunn av frivillige studenter som utgjør de 3 komitéene:

- Arrangementskomitéen

- Konsertkomitéen

- Teknisk komité

Som frivillig kommer du til å gjøre deg erfaringer med det å jobbe i team, hvordan man driver et studenthus og du kommer til å få mange nye bekjentskaper.
Derfor er det å være frivillig ikke bare bra for CV'en, men også for å bygge opp nettverket ditt.

Du som frivillig får:
- Mulighet for gratis inngang på ulike arrangementer.
- Internpriser i baren.
- Gratis kaffe, te og kakao.
- Muligheten til å bli med på internturer og internfester.
- Og ikke minst, et godt sosialt miljø.

Bli medlem her!