Isah, Dutty Dior og Bianca // SDKT klubbturne 2022

SDKT Entertainment presenterer en klubbturne i november 2022. Hvor man får muligheten til å se Isah, Dutty Dior og Bianca på spille bangers på ditt hjemsted.
Isah og Dutty Dior har sluppet bangere på hver sin kant men slo gjennom med megahiten"Hallo" i 2019 som har rundet 26 millioner streams og nettopp har solgt 4 x platinium.
Isah slapp debut-EPen «sukkerspinn & hodepine» i 2019, artisten ligger heller ikke på latsiden, etter sommeren 2022 dropper Isah sitt debutalbum.
Dutty Dior slapp debut EPen «BHD» samme år og har siden sluppet banebrytende prosjekter som «Kaotisk eleganse», «London» og flere samarbeidsprosjekter. Nå er albumet «Det er mindre ensomt alene» ut og artisten ser fram til å vise en helt nye side av seg selv.
Bianca er SDKT Entertainments nyeste stjerneskudd, og lager bangers på norsk og er en å holde øynene oppe for. Nå lager hun nå låter med SDKTs husprodusenter Pluto og Mads Brodin. I juni slapp hun EP-en «Bianca» som inneholder blant annet «Marilyn» sammen med Dutty Dior som gjest. Hun fikk glimrende omtale under fjorårets by:Larm opptredener, og ser fram til å slippe flere bangere i 2022
10. november kommer Isah, Dutty Dior og Bianca til Bluebox!
--------------------------------
ID: 18 år
350 kr student og 470 kr ordinær
Studentbillett med gyldig studentbevis fra høyere utdanning