Sykt Ærlig med Martine Halvorsen

Martine Halvorsen er en norsk forfatter og populær influenser som treffer bredt på blogg, podkast og Instagram. Hun er opptatt av at folk er gode nok som de er og har tatt et klart standpunkt mot kroppspress, alkohol og rusmidler. I Podkasten “Sykt Ærlig” tar hun opp viktige temaer i samtale med aktuelle gjester, og det blir ofte både åpent og ærlig.

Martine ga i sommer ut sin andre bok, “Sykt Voksen”. Her deler hun sine tanker og refleksjoner om alt som skjer underveis fra du er ungdom til du faktisk trer inn i voksenlivet. Alle de tingene man ikke visste. Alt man trodde man visste, som viser seg å være helt annerledes og ikke minst de små tingene som betyr mye. “Sykt voksen” handler om akkurat de tingene man som ung jente så gjerne skulle vite før man går videre i livet.

Hør Martine Halvorsen åpne opp om egne tanker og erfaringer om temaer som er aktuelle for en ung student, når hun sammen med forlagssjef Anne Gaathaug gjester Bluebox. Det vil også bli anledning til å stille spørsmål og kjøpe en signert utgave av “Sykt Voksen”.
-----------------
Kl 17.30: Dørene åpner
Kl 18.30: Showstart
ID: 18 år
Studentbillett gyldig med studentbevis fra høyere utdanning