Minecraft-server som møteplass for studenter!

I en digital hverdag åpner studenter ved UiA en felles Minecraft-server for å holde kontakten med venner og bli kjent med nye.

Minecraft er verdens mest solgte spill, og mange studenter kjenner til det fra før. UiA eksperimenterer med Minecraft som læringsplattform, men det kan også brukes som en møteplass for studenter. Derfor har studenter tatt initiativ til å sette opp en felles Minecraft-server for studenter.

Tilbudet skal være åpent for alle, og settes opp slik at det finnes noe å gjøre for alle. Spillet skal være enkelt for alle, både nye og gamle, dersom man ønsker det. Likevel er det også noen som vil ha en større utfordring, og derfor legges det også til rette for det ved hjelp av tillegg til spillet. Man kan velge å spille på den vanligste måten, ved å samle ressurser, bygge hus og forsvare seg mot natten, og så kan de som ønsker det utforske vanskeligere områder. I tillegg, finnes det en egen verden der man har evige ressurser, kun for å bygge ting hva man måtte ønske. Det vil også være studenter som forsøker å være tilgjengelig mesteparten av tiden for å hjelpe til der du skulle være behov for det.
Vi håper på en hyggelig og morsom arena for studenter som liker å spille spill, eller vil prøve noe nytt, og vil arrangere en offisiell åpning av serveren i nær fremtid.
For mer informasjon, følg med i Facebookgruppen "Student i koronatiden", eller bli medlem i vår Discord-server gjennom denne linken:
Arrangement for åpningen vil publiserer begge disse stedene.