Thorgeir Taksdal er ny UGA leder!

Ambisjonene er høye, og innen ett år har festivalen bl. annet 600 involverte, egen Revy og gode samarbeidspartnere i næringslivet.
Studentforeningen er åpen for alle studenter tilknyttet høyere utdanning i Grimstad og Kristiansand og eneste kriteriet for å bli medlem er å engasjere seg i festivalen.

Studentfestival har eksistert i mange former på Sørlandet siden starten av 80-tallet. De siste årene i form av StudentUGA i Agder, som har blitt arrangert i februar både i Kristiansand og Grimstad.

Thorgeir Taksdal er 21 år gammel, studerer bachelor i Markedsføring og ledelse ved Campus Kristiansand og har et dypt engasjement for studentlivet på Sørlandet. Mange studenter kjenner han nok igjen som leder for Mannskoret Quantum, et verv han har engasjert seg i de to siste årene. I tillegg har han vært engasjert seg i studentpolitikken, og er nå veldig klar for å skape den råeste Studentfestivalen Sørlandet har sett.

Oppretter egen studentforening, rekrutterer et styre for begge byer og vil at alle studenter i Agder skal bli berørt av UGA.

Gjennom å opprette en egen studentforening for StudentUGA i Agder, arrangere festival annethvert år, rekruttere et styre som skal jobbe i begge byer, og aktivt bruke UKA i Trondheim som sparringspartner. Tror både Thorgeir og prosjektleder i SiA Kultur, Anette Bylund at festivalen endelig vil få skikkelig fotfeste til å bygge akkurat den festivalen studentene ønsker seg.

Ambisjonen er at om ett år har festivalen bl. annet 600 involverte, egen Revy og gode samarbeidspartnere i næringslivet.

Studentforeningen er åpen for alle studenter tilknyttet høyere utdanning i Grimstad og Kristiansand og eneste kriteriet for å bli medlem er å engasjere seg i festivalen.

«Alle studenter oppfordres til å søke UGA. UGA er en mulighet for studenter å praktisere og utøve det de liker. Enten om det er å stå på scene, organisere eventer, spille trommer eller bare være med.» oppfordrer Thorgeir.

Studentfestivalen vil at de 600 involverte skal være representanter fra både Grimstad og Kristiansand, fra alle utdanningsinstitusjonene for høyere utdanning i de to byene og fra så mange studieretninger som mulig.
«UGA skal være et samlingssted for alle studenter på tvers av studieretning eller tilhørighet til linjeforeninger, studentorganisasjoner eller studentaktiviteter»

«Til å begynne med ser jeg etter seksjonsledere som vil være med i styret. Her ser jeg etter ledere som tenker nytt og ikke er redde for å tenke stort. Seksjonslederne er ansvarlige for de frivillige under sine seksjoner, der de jobber tett sammen med meg og sine gjengledere. Seksjonene er delt inn i revy, finans, arena, kultur og velferd.»

«Et av mine mål er at alle studenter i Agder skal ha vært berørt av UGA på et eller annet plan. Dette kan være i form av frivillig engasjement, eller om det er ved å delta på fest. Dette vil jeg gjøre ved å skape en festival som er av studenter, for studenter.

Bli med å skape noe stort!
Dersom du lurer på noe, eller ønsker å være med, skriv til meg på mail leder@uga.no.»

SiA Kultur, Kristiansand

Telefon: 40 00 10 18
Adresse:

Universitetsveien 3A

4630 Kristiansand

Se i kart

Buss:

Holdeplass UiA v/Spicheren

Leder:

Jon Gotteberg

Mobil: 948 22 878

E-post: jon.gotteberg@sia.no

Åpningstider: 08.00 til 16.00 (man-fre)

SiA Kultur, Grimstad

Telefon:

40 00 10 18

Adresse:

Jon Lilletuns vei 9

4879 Grimstad

Se i kart

Buss:

Holdeplass Jon Lilletuns vei

Leder:

Jon Gotteberg

Mobil: 948 22 878

E-post: jon.gotteberg@sia.no

Åpningstider: