Korona info

Kjære gjest!
Velkommen til Østsia Studenthus! Vi ber deg om å gjøre deg kjent med FHI sine retningslinjer for smittevern og vårt reglement før ankomst, eller så tidlig som mulig i besøket ditt. Til tider kan det være mye å gjøre for våre frivillige som er på jobb, så vennligst respekter våre regler – hvis vi ikke sammen opprettholder reglementet, har vi ikke mulighet til å holde åpent og servere dere. Takk!

Alle gjester må ved ankomst vente ved inngangen til en av våre ansatte henviser deg til et bord. Ingen adgang uten henvisning av våre ansatte.

Har du symptomer på COVID-19 eller annen sykdom (hoste, forkjølelse, feber, osv…), så holder du deg hjemme. Skulle du være usikker på om du er frisk nok? – hold deg hjemme til du er sikker på at du er helt frisk. Etter ønske fra kommuneoverlegen, så blir gjester med åpenbare tegn til sykdom avvist hos oss.

Med mindre du skal røyke eller gå på toalettet, må du sitte ved bordet ditt.

Hold alltid 1 meters avstand (regnet fra nese til nese). Husk at dette også inkluderer hilsning, klemming og annen fysisk kontakt.

Det er utplassert antibac ved inngangen, samt flere steder i lokalet. Benytt deg av disse både ved ankomst, gjerne under oppholdet, og i det du forlater lokalet vårt.

Vi desinfiserer bord, stoler og sofaer etter hvert besøk.

Det er ingen bestilling, servering eller betaling i baren. Alt skjer ved bordet ditt, ved at du bestiller og betaler med mobilen via QR-koden på bordet. Ingen kontanter. En servitør vil komme til bordet ditt med din bestilling.

Det er ikke lov å flytte på bord eller stoler, verken under normal drift eller under arrangement. Dette er satt opp med hensyn til både kapasitet og krav om avstand.

Skal du spille biljard eller shuffleboard, henter du utstyret i baren. Dette skal leveres inn etter bruk, og vil bli spritet før hver utlevering.