Om oss

På Østsia arrangerer vi konserter, standup, live podcaster, fester, sosiale samlinger, TorsdagQuiz og mye mer. Velkommen innom!

Østsia har et bredt tilbud gjennom semesteret. Vi arrangerer konserter, stand up, live podcaster, fester, sosiale samlinger, TorsdagQuiz og mye mer. Ofte i samarbeid med linjeforeninger, studentorganisasjoner og studentakiviteter. I tillegg har Østsia shuffleboard og biljardbord, og vi viser blant annet Champions League samt andre sportsarrangementer på våre mange tv-skjermer.

Huset drives av et studentstyre og frivillige som er organisert i flere undergrupper med hver sine ansvarsområder.

For arrangører

Østsia har 2 publikumslokaler, Scenelokalet og Barlokalet

  • Barlokalet har X sitteplasser
  • Scenelokalet har plass til 375 stående og X sittende publikummere. Lokalet er fleksibelt og kan tilpasses forskjellige typer arrangement

Østsia er først og fremst studentenes eget kulturhus i Kristiansand. For studentorganisasjoner, linjeforeninger, studentorganisasjoner og utdanningsinstitusjoner tilknyttet SiA er det gratis å leie på Østsia. Ved siden av dette er Østsia også godt egnet for andre type arrangementer som stand up, live podcast, konserter og mye mer.

Har du spørsmål om utleie av Østsia? Ta kontakt på arne.johan.ovrevik@sia.no

Teknisk informasjon for Scenelokalet kan lastes ned her.

Aldersgrense

Hvis ikke annet er oppgitt på arrangementet er det 18 års aldersgrense på Østsia. Sjekk alltid i forkant hvilke aldersgrense som gjelder for det arrangementet du ønsker å gå på.

Under 18 år?

På enkelte arrangementer tilbyr vi vergeordning slik at du som er under 18 år også vil ha mulighet til å oppleve gode kulturopplevelser. Vergen må være fylt 23 år, være edru under hele sitt opphold på Østsia og kan ikke være verge for flere enn 2 personer og den under 18 år kan ikke være yngre enn 14 år. Det er et begrenset antall som kan komme inn på verge ordningen, og det er ikke alle arrangementer som er en del av dette.

Vergeskjema kan lastes ned her.

 

Last ned Østsia Technical Specification

Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett