Om Østsia

På Østsia arrangerer vi konserter, standup, live podcaster, fester, sosiale samlinger, TorsdagQuiz og mye mer. Velkommen innom!

Østsia har et bredt tilbud gjennom semesteret. Vi arrangerer konserter, stand up, live podcaster, fester, sosiale samlinger, TorsdagQuiz og mye mer. Ofte i samarbeid med linjeforeninger, studentorganisasjoner og studentakiviteter. I tillegg har Østsia shuffleboard og biljardbord, og vi viser blant annet Champions League samt andre sportsarrangementer på våre mange tv-skjermer.

Huset drives av et studentstyre og frivillige som er organisert i flere undergrupper med hver sine ansvarsområder.

NYHETSBREV

Abonnér på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på det som skjer på Østsia.

Abonner på vårt nyhetsbrev

  • Østsia har 3 publikumslokaler, puben, scenelokalet og Baksia
  • Puben har 70 sitteplasser
  • Baksia har 15 sitteplasser
  • Scenelokalet har plass til 375 stående og 180 sittende publikummere.
  • Lokalet er fleksibelt og kan tilpasses forskjellige type arrangement.

Østsia er først og fremst studentenes eget hus i Kristiansand. For studentorganisasjoner, linjeforeninger, studentaktiviteter, UiA og andre utdanningsinstitusjoner tilknyttet SiA er det gratis å leie på Østsia. Ved siden av dette er Østsia en av byens beste konsertscener, og egner seg også godt for andre type arrangementer som stand up, live podcast, bedriftssamlinger og mye mer.

Har du spørsmål om utleie av Østsia? Ta kontakt med Arne Johan Øvrevik på arne.johan.ovrevik@sia.no eller tlf 92 49 31 78.

Teknisk spec for scenelokalet kan lastes ned her

Hvis ikke annet er oppgitt på arrangementet er det 18 års aldersgrense på Østsia. Sjekk alltid i forkant hvilke aldersgrense som gjelder for det arrangementet du ønsker å gå på.

Vergeordning:

På enkelte arrangementer tilbyr vi vergeordning slik at du som er under 18 år også vil ha mulighet til å oppleve gode kulturopplevelser. Vergen må være fylt 25 år, være edru under hele sitt opphold på Østsia og kan ikke være verge for flere enn 1 personer. Det er et begrenset antall som kan komme inn på vergeordningen, og det er ikke alle arrangementer som er en del av dette. 

Link til vergeskjema


Ta kontakt med arne.johan.ovrevik@sia.no senest 24 timer før det aktuelle arrangementet.

Østsia er studentenes naturlige møteplass i Kristiansand og for å kunne være dette trenger vi din hjelp. Huset drives av et studentstyre og frivillige som er organisert i flere undergrupper med hver sine ansvarsområder. Som frivillig kan du for eksempel arbeide som bartender, trivselsvakt, artistvert, tekniker eller innenfor PR og markedsføring.

Som frivillige får du gratis inngang på inngang på alle arrangementer, internpriser, gratis kaffe og det sosiale samholdet Østsia gir. Du kommer til å gjøre deg erfaringer med det å jobbe i team og møte mange forskjellige mennesker. Det er mange grunner til å bli frivillig på Østsia, men det sosiale samholdet er den viktigste.

Meld deg som frivillig her