Pom Poko

Spellmann-nominasjoner, Gramart-stipendet, nominasjoner til Bendiksenprisen, Edvard-prisen og Nordic Music Prize, utsolgte konserter rundt om i Europa, spillelistinger på radiokanaler som BBC6, Triple J og flere, og ikke minst: en fantastisk mottakelse av
debutalbumet Birthday som blant annet ble kåret til "Årets beste norske album" i Aftenposten. 2019 ble uten tvil virkelig året hvor Pom Poko slo igjennom.

Nylig slapp kvartetten første singel fra oppfølgeralbumet til Birthday. Singlene "Andrew" og "My Candidacy" har allerede fått massevis av oppmerksomhet og spillelistinger, og forventningene er store til albumet "Cheater", som kan ventes 15. januar.

Nå offentliggjør Pom Poko en ny singel, og samtidig også et knippe konserter i Norge, Sverige og Danmark som finner sted tidlig 2021.
-----------------
Kl 19.00: Dørene åpner
Kl 20.00: Showstart
ID: 18 år
Studentbillett gyldig med studentbevis fra høyere utdanning
------------------
Østsia tar på alvor smittevern, så både ansatte og gjester skal føle seg trygge❤️ Hold deg hjemme hvis du er rufsete i formen, hold avstand, ha god håndhygiene, bruk antibac osv. - alle punkter som vi tilrettelegger for her på Østsia.