Engasjer deg

Vi håper at du velger å engasjere deg i studietiden. Ved å delta i en forening gir du deg selv et pusterom i den faglige hverdagen og blir kjent med mange nye mennesker og medstudenter.

Bli med

En studentforening er en samling av studenter som driver på frivillig basis. Foreningslivet i Agder er stort og variert, og alle foreningene ønsker nye og gamle studenter velkommen.  

Det er mulig å engasjere seg i alt fra politikk, idrett, sang, bærekraft, studenthus og friluftsliv.
Her er det noe for enhver smak.  

Se hvilke foreninger du kan bli med i her 

Bli kjent med nye mennesker

Ved å engasjere deg blir du kjent med nye mennesker og medstudenter. Dette kan være både studenter på eget studium, men også studenter på tvers av fagområder og utdanningsinstitusjoner i Agder.  

Det å bli med i en forening er en fin måte å skaffe seg et sosialt nettverk, og gir en ekstra piff i studenthverdagen. 

Få praktisk erfaring

Engasjement i en forening kan gi deg praktisk erfaring, både for å lære mer om en hobby eller direkte knyttet til studiet ditt.  

Ved at du blir engasjert kan du delta på kurs og kompetanseheving, både i regi av egen forening eller SiA. Enkelte foreninger har også direkte samarbeid med arbeids- og næringslivet i Agder.  

Har du lyst å delta på kurs, knytte et profesjonelt nettverk eller skaffe deg innhold på CVén din? Da må du huske å engasjere deg.   

Det er aldri for sent å bli med

Studentforeningene ønsker alle velkommen.

Det spiller ingen rolle om du går første eller femte år i utdanningen din. Foreningslivet trenger alle engasjerte studenter som ønsker å bli med. 

Ingen spørsmål er dumme

En fordel med å være student i Agder er at avstand mellom studenter, foreninger og SiA er kort.  

Vi står alltid klare til å bistå deg med svar eller tips om du trenger det.

aktivstudent@sia.no

Min studietid