Engasjer medlemsmassen din // Grimstad

Som studentforening er dere gjerne organisert som en medlemsorganisasjon, hvor dere ønsker at medlemmene deres skal delta i forskjellige verv, aktiviteter og fronte foreningen deres på forskjellige måter.

Det å holde medlemmene sine aktive og engasjerte krever innsats og struktur. Hva som engasjerer medlemmene deres vet dere kanskje best, men det er noen generelle grep man kan ta for å sikre god oversikt, informasjonsflyt og invitere til engasjement.

I dette 2 timers kurset går vi gjennom noen grunnleggende verktøy forskjellige organisasjoner bruker for å sikre kommunikasjon ut mot medlemmene og aktivere engasjementet.

------------------

Om kursholder:
Anette Bylund har lang erfaring fra produksjon av kulturopplevelser, engasjere frivillige og organisasjonsarbeid. Anette er tidligere daglig leder i medlemsorganisasjonen AKKS Kristiansand, har jobbet som frivilligansvarlig i flere festivaler og har i sin stilling i SiA Kultur og Velferd jobbet tett på studentorganisasjonene.
I SiA Kultur og Velferd møter du henne både i kurssammenheng, som rådgiver for studentforeninger, som prosjektleder for studiestart og bookingansvarlig for Østsia.

--------------------

Dato: Onsdag 16.februar 22
Tid: Kl 16.00-18.00
Sted: Foreningsrommet, 2.etg, Bluebox

Påmelding