Engasjer medlemsmassen din

Som studentforening er dere gjerne organisert som en medlemsorganisasjon, hvor dere ønsker at medlemmene deres skal delta i forskjellige verv, aktiviteter og fronte foreningen deres på forskjellige måter.

Det å holde medlemmene sine aktive og engasjerte krever innsats og struktur. Hva som engasjerer medlemmene deres vet dere kanskje best, men det er noen generelle grep man kan ta for å sikre god oversikt, informasjonsflyt og invitere til engasjement.

I dette 2 timers kurset går vi gjennom noen grunnleggende verktøy forskjellige organisasjoner bruker for å sikre kommunikasjon ut mot medlemmene og aktivere engasjementet.

------------------

Om kursholder:
Anette Bylund har lang erfaring fra produksjon av kulturopplevelser, engasjere frivillige og organisasjonsarbeid. Anette er tidligere daglig leder i medlemsorganisasjonen AKKS Kristiansand, har jobbet som frivilligansvarlig i flere festivaler og har i sin stilling i SiA Kultur og Velferd jobbet tett på studentorganisasjonene.
I SiA Kultur og Velferd møter du henne både i kurssammenheng, som rådgiver for studentforeninger, som prosjektleder for studiestart og bookingansvarlig for Østsia.

--------------------

Dato for kursert settes i dialog med dere som bestiller. 
Send en mail til aktivstudent@sia.no

Når du bestiller kurs, send gjerne følgende info:
- Hvilken forening
- Kontaktperson
- Antall deltagere dere forventer vil delta på kurset
- Hva forventer dere å få ut av kurset?
- Forsalg til dato og tid. Må settes minimum 7 dager fra bestillingsdato. Når vi har funnet daton som passer for dere og kursholder vil vi legge ut kurset for åpen påmelding med mindre dere har noen grunner for at dere ønsker kurset lukket for kun dere. 
Har dere noe sensitiv informasjon dere ønsker å ta opp, kan det hende dere skal vurdere individuell rådgiving istedenfor. 
Det kan dere lese litt mer om på nettsiden om kurs/rådgiver eller sende mail til aktivstudent@sia.no


Vi gleder oss til å høre fra dere!