Små og store arrangementer - grunnkurs

De fleste studentforeninger arrangerer et eller flere arrangementer i løpet av et studieår.
Det kan være mindre medlemsarrangementer, bedriftspresentasjoner, små og store sosiale eller faglige arrangementer osv. Uansett hvilken type arrangement det er snakk om så er det noen verktøy du kan bruke, oppgaver som må fordeles og en sjekkliste du bør gjennom for å gjøre både planleggingen, gjennomføringen og etterarbeidet så spennende og stressfritt som mulig.

Vi går gjennom hvilke type oppgaver som må fordeles, noen gode verktøy å bruke og en grunnleggende sjekkliste for både små og store arrangementer.

--------------

Om kursholder:
Arne Johan har jobbet med små og store arrangementer i studentlivet en årrekke, og har gjennom praktisk erfaring tilegnet seg masse god kompetanse innen planlegging og gjennomføring. 
I SiA Kultur og Velferd møter du han både i kurssammenheng og som driftsansvarlig for Østsia og Bluebox hvor han hele tiden er tett på den frivillige organisasjonen internt, og gjennom samarbeide med de aller fleste studentorganisasjoner er tett på det frivillige studentlivet ellers.

--------------

Dato for kursert settes i dialog med dere som bestiller. 
Send en mail til aktivstudent@sia.no

Når du bestiller kurs, send gjerne følgende info:
- Hvilken forening
- Kontaktperson
- Antall deltagere dere forventer vil delta på kurset
- Hva forventer dere å få ut av kurset?
- Forsalg til dato og tid. Må settes minimum 7 dager fra bestillingsdato.
Når vi har funnet dato som passer for dere og kursholder vil vi legge ut kurset for åpen påmelding med mindre dere har noen grunner for at dere ønsker kurset lukket for kun dere. 
Har dere noe sensitiv informasjon dere ønsker å ta opp, kan det hende dere skal vurdere individuell rådgiving istedenfor. 
Det kan dere lese litt mer om på nettsiden om kurs/rådgiver eller sende mail til aktivstudent@sia.no


Vi gleder oss til å høre fra dere!

Påmelding