For leverandører

Kjære leverandør!

Det er en glede å ønske velkommen til studentmatkonferansen 2023. Konferansen avholdes 19. – 20. april og arrangør er Studentsamskipnaden i Agder. Dag en, den 19. april, foregår på Campus Grimstad. Her skal det være messe fra kl 12.00 – 14.00. Pris for stand er 14.000 kr eks Mva. 

Messelokalet er i umiddelbar nærhet til vårt kjøkken om dere har behov for noe der. Adressen er Jon Lilletunsvei 9,  4879 Grimstad. Programmet i Grimstad avsluttes 16.00.

Vær nøye med å beskriv eventuelle tekniske behov. PS: Systemet opperer med begrepet «billett» Det får vi ikke endret på, men bare meld på hvor mange som stiller fra din virksomhet.:

Trykk her for påmelding

PS! Om det skulle bli endringer som følge av en eventuell endring av hovedgrossist for SiN hvor det ikke lengre er aktuelt med en avtale kan man trekke seg fra å delta.

Festmiddag og øvrig program

Vi håper du/dere ønsker å delta på vår festmiddag på kvelden den 19. Vi legger stor vekt på å vise frem vår faglige kompetanse og kan garantere en god opplevelse. Festaften avholdes i studentkantinen UiA Campus Kristiansand, og adressen dit er Universitetsveien 25 D, 4630 Kristiansand. Pris per deltaker er 1.500 kr eks Mva. 

Videre er du/dere hjertelig velkommen til å delta på vårt faglige program begge dager (dag 1 Grimstad og dag 2 Kristiansand). Program avsluttes torsdag 20. april kl 14.00.

Vi har gjort en avtale med Scandic Bystranda med en ok pris for overnatting. Bruk denne linken hvis det er ønskelig (ikke noe program foregår på hotellet): Trykk her for booking av hotell

Vi ser frem til to spennende dager i april!Ansvarlig for messen er Ronny Adde. Ta gjerne direkte kontakt med han om du /dere har praktiske spørsmål etc

Leder SiA Mat og Drikke - Grimstad Ronny Adde

995 58 830 ronny.adde@sia.no