SiA Trening

Hold deg i form så orker du mer.

SiA Trening tilbyr treningsaktiviteter til studentene på Sørlandet. Det er i dag over 3.000 studenter som er engasjert i ulike treningstilbud direkte eller indirekte gjennom SiA. Trening er bra for både kropp og hode.

Ta sats og hiv deg med!  

Om SiA Trening

Hovedaktivitetene innenfor trening og sport finner sted på Spicheren Treningssenter i Kristiansand eller idrettshaller i Grimstad som SiA Trening tilbyr studentene.

Spicheren Treningssenter i Kristiansand er eid og driftet av Studentskipnaden i Agder (SiA), og anlegget er det største og mest komplette treningssenteret på Sørlandet. Som en integrert del av campus i Kristiansand, er Spicheren et naturlig valg når studentene skal velge treningssenter. Senteret har studentvennlige priser med inntil 50% rabatt på medlemskap.

Spicheren har også et tett og godt samarbeid med studentidretten i både Kristiansand og Grimstad - KSI, KRIK og GSI. Ta kontakt med studentidretten for mer info om deres tilbud.

Studentidrett

Kristiansand Studentidrettslag(KSI) brenner for at alle studenter, uansett prestasjonsnivå, skal alle få oppleve idrettsglede gjennom studietiden. Vi har et godt og variert trenings tilbud, med høyt fokus på sosialt samhold. Flere av idrettene sikter på enten seriespill eller studentmesterskap. Alle studenter med tilknytning til Kristiansand ønskes velkommen til å ta del i KSI.

Grimstad Studentidrettslag (GSI) er et idrettslag drevet av og for studenter med tilknytning til Campus Grimstad. GSI har som hovedmål å tilrettelegge for et godt og variert idrettstilbud til studentene uavhengig av prestasjonsnivå. Derfor er det viktig for GSI å være åpen for innspill fra studentene når det gjelder alt fra treningstider til treningstilbud.

StudentKRIK er et lokallag av Kristen idrettskontakt, som drives av og for studenter i Kristiansand. Vi arrangerer ulike treninger flere dager i uka, i tillegg til sosiale arrangement og turer. Har du har lyst til å oppleve et miljø hvor kristne verdier, idrettsglede og gode relasjoner står i sentrum, er StudentKRIK stedet for deg!

Hvis det er noe du lurer på, må du ikke nøle med å sende oss en epost på studentkrik@live.no

Medlemskap student

Dette medlemskapet gjelder for studenter som har betalt semesteravgift til Studentsamskipnaden i Agder (SiA). Per i dag gjelder dette følgende undervisningssteder: Universitetet i Agder, Noroff Kristiansand, NLA Mediehøgskolen Gimlekollen, Folkeuniversitetet Sørlandet, Ansgar Teologiske Høgskole og Fagskolen i Agder.
Har du ikke betalt semesteravgift men ønsker å kjøpe medlemskap kan du avtale med resepsjonen og fremvise betalt semesteravgift senere.

12 mnd binding

309 kr per måned.

Betaling på Avtalegiro eller kontant

Løpende uten binding

409 kr per måned

Betaling på Avtalegiro.

Én måned

559 kr per måned

Betaling kontant

SiA Trening, Kristiansand

Telefon: 40 00 10 18

Adresse: Universitetsveien 32
4630 Kristiansand

Buss: Holdeplass UiA v/Spicheren

Leder: Kristian Jøranson
E-post: kristian.jøranson@spicheren.no

Åpningstider: 08.00 - 16.00 (man-fre)